Harta site-ului
Ajutor
Audiența cetățenilor de către Președintele raionului
Audiența cetățenilor de către Președintele raionului

Astăzi la data de 19 februarie curent, conform stabilirii zilei de audiență a cetățenilor din raion, prin HG Nr. 689 din 13 noiembrie 2009 ”Cu privire la organizarea audienței cetățenilor”, Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI a primit la audiență pe domnul Anatolie DICUSAR, locuitor al comunei Coșnița, dar care își desfășoară activitatea în orașul Chișinău, și anume în domeniul amenajării spațiilor de agrement pentru copii. Dumnealui s-a adresat conducerii raionului cu prezentarea catalogului de produse care sunt confecționate de firma dumnealui din materiale de calitate înaltă și la prețuri convenabile.
În afară de aceasta, Președintele raionului a primit la audiență și familia Sajin din localitatea Corjova, raionul Dubăsari, care s-au adresat împreună cu fiul lor Leonid, elev în cl. XII, care dorește să-și continuie studiile la univeristate în Federația Rusă. Președintele raionului l-a îndemnat pe tânăr să colecteze actele, diplomele necesare, i-a urat mult succes la examenele de bacalaureat și desigur, l-a încurajat că din partea responsabililor din cadrul Consiliului raional, va primi suportul necesar în ce privește informațiile și datele de contact ale Universităților din Federația Rusă.
Înscrierea solicitanţilor în audienţă la Conducerea raionului se efectuează zilnic, de la 08.00 – 17.00 de către specialistul în relaţii publice, tel. 0248-44-758, sau tel. 0248-44-155 (anticamera). Audiența cetățenilor la Președintele raionului Dubăsari se efectuează în fiecare zi de Luni între orele 14.00-19.00.
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Audiența cetățenilor de către Președintele raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta